Jeans

Er zijn heel veel soorten jeans. Wij hebben een hele wand vol met spijkerbroeken liggen waar je jouw keuze uit kunt maken. Ga je voor een lichte spijkerbroek? Wellicht een witte spijkerbroek? Of heb je voorkeur voor een donkerblauwe of zelfs grijze spijkerbroek? Wat voor spijkerbroek je ook zoekt. Wij hebben vast wel wat voor je op de plank liggen.

PME LEGEND

Wij hebben een uitgebreide selectie van de beste modellen en wassingen van dit merk op de plank liggen.
PME Legend Skymaster Jeans Zipper Fashion

LEE

Dit jeansmerk dat wij al vanaf de eerste dag verkopen is nog steeds heel goed in wat ze doen. Mooie broeken voor jong en oud voor een commerciële prijs. En inmiddels hebben ze een uitgebreid en uitgebalanceerd pakket met verschillende wassingen en modellen. Van een rechte broek tot een hippe slim fit met stretch. Ook voor dames.

NO-EXCESS

Dit Nederlandse jeansmerk heeft hele toffe jeans in een jog kwaliteit voor mannen. Een broek die oogt als een gewone denim maar het comfort heeft van een jogging broek. Maar daarnaast hebben ze ook nog goeie spijkerbroeken in andere kwaliteiten.

KUYICHI

Kuyichi staat voor kwaliteits jeans die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. Uitsluitend gemaakt van organic cotton en volgens het fair trade principe. Duurzame top jeans voor een schappelijke prijs.

MAVI Jeans

Dit jeansmerk levert hele mooie dames jeans broekjes in diverse wassingen en kwaliteiten in stretch denim voor een hele goeie prijs. Vanaf €69,95.